• CUT
  • CUT
  • THROUGH
  • THE
  • NOISE
Loaded
Shane Kluivert - FC Barcelona

Shane Kluiverts - The Next Episode:

/ FC Barcelona

In de wereld van sport is de overgang van een jonge en veelbelovende atleet naar het tekenen van een professioneel contract bij een prestigieuze club een belangrijke gebeurtenis. Dit is het verhaal van Shane Kluivert, naar het tekenen van zijn eerste professionele contract bij FC Barcelona.

/ THE CONCEPT

Het verhaal van Shane Kluivert begint met een eenvoudig maar krachtig concept: zijn rit in een taxi naar het trainingsveld van FC Barcelona. Jarenlang was dit een routine voor hem, een symbool van zijn toewijding aan de sport. Season Four greep dit unieke moment aan als basis voor de film./ THE FILM

Het verhaal van Shane Kluivert begint met een eenvoudig maar krachtig concept: zijn rit in een taxi naar het trainingsveld van FC Barcelona. Jarenlang was dit een routine voor hem, een symbool van zijn toewijding aan de sport. Season Four greep dit unieke moment aan als basis voor de film.

De film neemt kijkers mee op een aangrijpende reis naast Shane terwijl hij in de taxi zit, onderweg naar FC Barcelona om zijn eerste professionele contract te ondertekenen. Tijdens deze rit reflecteert Shane op zijn opmerkelijke reis, waardoor kijkers in zijn gedachten en herinneringen kunnen duiken.

What We did

Direction, Cinematography, Editing, Color grading, Sound Design.

/ Credits

For
Shane Kluivert

Commissioned by
Season Four

What We Did
Direction, Cinematography, Editing, Color grading, Sound Design.

Next Project
Animo Optics - Draw Your Line