• CUT
  • CUT
  • THROUGH
  • THE
  • NOISE
Loaded
ROC - Er is zoveel meer jij

Er is zoveel meer jij

/ THE CAMPAIGN

Het ROC Midden Nederland vindt het belangrijk om jongeren te helpen hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen, zodat zij straks hun plek in de maatschappij vinden en impact kunnen maken.

Daarom positioneren zij zich als een ondersteunende 'vriend' in het ontwikkelen van deze kwaliteiten. Dit gaat verder dan het traditionele klaslokaalonderwijs en omvat leren door ervaringen in de echte wereld.

Toen het ROC Midden Nederland bij Unfolded aanklopte en ons het huiswerk gaf voor een online campagne, stond ons team van denkers en makers voor de uitdaging om een manier te vinden om de doelgroep hiermee aan te spreken./ Het idee

We kennen het allemaal, ontdekken wie je bent en wat je wilt. In deze campagne duiken we in de wereld van de scholier, om te laten zien dat ze al hun kanten mogen omarmen om zo hun talenten te verkennen en te ontwikkelen.

Leren gebeurt niet alleen in de klas, maar juist ook daarbuiten, waar echte ervaringen plaatsvinden. We willen laten zien dat het hebben van veel kanten juist veel kansen biedt en benadrukken wat jongeren hiermee allemaal kunnen bereiken.

Door in te spelen op zelfontdekking en zelfexpressie, en te laten zien hoe deze bijdragen aan hun ontwikkeling en impact op de samenleving, creëren we een verhaal dat resoneert met de doelgroep.

/ Het resultaat

De kern van de campagne bestaat uit vier opvallende commercials, een cinematisch hoogstandje waarin veel gebeurt, maar waarbij de studenten centraal staan.

Deze aanpak definieert het merk, terwijl de inhoud ook kan worden opgesplitst voor sociale media-inhoud per onderwerp, waardoor de boodschap breed en effectief kan worden verspreid. Het resultaat is een dynamische en inspirerende campagne die jongeren aanspoort hun volledige potentieel te ontdekken en te benutten, zowel binnen als buiten het klaslokaal.

What We did

Direction, Cinematography, Editing, Color grading, Sound Design.

/ Credits

Client: ROC Midden Nederland
Production Company: Unfolded

Rein & Sem (Unfolded) Niek & François (ROC Midden Nederland)
Director: Sem Polak
D.O.P. Marijn te Luggenhors
Producer: Lixing van Rijn
Producer: Cle Gyimah
Focuspuller & AC Abel Andel
Gaffer: Ties Olthuis
BTS: Rein Martens
Assistant: Max de Moor
Post-productie: Unfolded


Talents:
Tessa
Yayhe
Valetina
Jord

Next Project
FC UTRECHT - MATCH DAY