• CUT
  • CUT
  • THROUGH
  • THE
  • NOISE
Loaded
Animo Optics - Draw Your Line

Animo Optics  - Draw your line

/ the story

Animø Optics is een ambitieuze startup op de markt voor wintersport producten en wil zichzelf positioneren als een merk met een sterke identiteit. Het merk heeft als doel te groeien en een duurzame connectie met hun gemeenschap op te bouwen. Ze geloven in de kracht van verhalen en de unieke ervaringen die elk individu meemaakt. Dit willen ze overbrengen in een brandvideo om potentiële klanten te inspireren en aan te trekken./ THE FILM

Het verhaal van Shane Kluivert begint met een eenvoudig maar krachtig concept: zijn rit in een taxi naar het trainingsveld van FC Barcelona. Jarenlang was dit een routine voor hem, een symbool van zijn toewijding aan de sport. Season Four greep dit unieke moment aan als basis voor de film.

De film neemt kijkers mee op een aangrijpende reis naast Shane terwijl hij in de taxi zit, onderweg naar FC Barcelona om zijn eerste professionele contract te ondertekenen. Tijdens deze rit reflecteert Shane op zijn opmerkelijke reis, waardoor kijkers in zijn gedachten en herinneringen kunnen duiken.

/ Inspiring With Visuals

We change the perception of brands and help them cut through the noise by creating captivating and outstanding content.

Next Project
FLOW - Kingsday trailer